II CONCURS DE FRITA DE POLP

El dia 23 de març Ca sa Majora S.XXI organitza la segona edició del Concurs de Frita de Polp a Sant Josep, dins el marc de les festes patronals. Vine a concursar-hi i a demostrar qui fa la millor frita! Serà un dia per fer molta festa.

Bases del concurs:

1. Ja us podeu apuntar omplint el formulari que trobareu a continuació. Les places són limitades i tindrem en compte l’ordre d’inscripció en cas de superar-les.

2. Podran concursar un màxim de 20 equips. No hi ha un número establert de participants per equip.

3. L’organització només facilita una taula amb cavallets i un stand. La resta de material necessari per coure la frita l’ha de portar l’equip concursant (ingredients, fogó, bombona de gas, utensilis, etc.) i es faran càrrec de les despeses de la frita.

4. La recepta és lliure però el resultat ha de ser el que a Eivissa es coneix com “frita de polp”.

5. Totes les elaboracions s’hauran de fer a l’estand, no es pot portar res preparat. Com a excepció, el polp es podrà dur net i bullit, la resta d'elaboracions s'han de fer a l'stand. 

6. Des de les 9:30h es podrà cuinar. Cadascú podrà arribar en voler, però a les 14h dinarem i s’avaluarà cada frita facilitant un plat a l’organització. Es distribuiran aleatòriament diferents hores d'entrega del plat al jurat. Es notificarà a cada equip participant.

7. Cada equip courà la frita per als que son del seu equip. En cap cas es podrà vendre frita i es calcularan les quantitats perquè no es perdi menjar.

7. El jurat estarà format per cuiners i persones que coneixen el plat de la frita de polp i serà secret.

8. Hi haurà una barra on es vendran begudes, frita per al públic que no concursa, postres i coca per acompanyar la frita.

9. Es farà l’entrega de premis en haver acabat de dinar. Hi haurà trofeu per a tres classificats.

10. És responsabilitat dels concursants que el seu espai de cuina i dinar quedi tot net i recollit.

11. El preu d'inscripció de l'equip es de 30€ en total, s'enviarà enllaç de pagament a cada equip concursant uns dies abans de l'esdeveniment.

Si vols venir sense concursar hi haurà racions LIMITADES de frita popular per als espectadors que no estiguin a cap equip. Vine a dinar al Polp a s'Olla 2024, el II Concurs Internacional de Frita de Polp. Reserva aquí el teu plat de frita popular. Hi ha concerts tot el dia i molta festa amb Ca sa Majora S.XXI! Les entrades no es poden cancelar i s'haurà de ser a les 14h a recollir el plat. En haver acabat de donar la frita, es repartirà la sobrant entre els assistens sense ticket, per tant les entrades que no s'hagin bescanviat en aquell moment, no tindran dret a plat. Es podran fer plats per endur. L'aplicació cobra uns cèntims de comisió.

Clica AQUÍ per reservar el teu plat de frita!

Comentaris

  1. Bones tardes, no sé si he enviat una proposta o dos. Perdonau. En tot cas es grup Es Josepins nomes som un grup.
    Moltes gracies

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada