INSCRIPCIÓ AL VII CONCURS "QUÈ SAPS D'EIVISSA?"

A continuació trobareu el formulari d'inscirpció per parelles al VII Concurs "Què saps d'Eivissa?".

Ca sa Majora S.XXI organitza la VII edició del Concurs "Què saps d'Eivissa?" dins la Setmana "Units pel nostre parlar" 2023, finançada per l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia. Tendrà lloc el divendres dia 8 de desembre a les 18 h al Centre de Cultura de Can Jeroni (Sant Josep) amb entrada gratuïta.

1r premi: Viatge a Formentera amb spa, sopar degustació i nit a l'Hotel Es Marès per dos persones.

2n premi: Sopar per dos persones as Bar Costa i flaó eivissenc.

3r premi: Mostra de producte local.

Els concursants es poden inscriure al formulari que trobaran a continuació fins al 6 de desembre. Les places són limitades. L'edat recomanada de participació és a partir de 14 anys.

Nombrosos concursants han passat per les diferents edicions del concurs, que ja s'ha fet popular entre els eivissencs, especialment al poble de Sant Josep. A més, en l'edició per Instagram de fa dos anys van participar prop de 300 concursants i es va obtenir una projecció i difusió molt considerable de la cultura popular i "el nostre parlar" a les xarxes socials, especialment entre els joves. L'associació de Ca sa Majora S.XXI vol continuar apostant per la difusió de la cultura i donar l'oportunitat d'aprendre des d'aquest format de joc.





Comentaris