SORTIDA EN CAIAC DES DE CALA CARBÓ A ES VEDRÀ

EXCURSIÓ CANCEL·LADA!! Ho sentim; ho tornarem a intentar en una altra ocasió ;)


Ens agraden els reptes i volem fer una excursió preciosa més llarga que les habituals!!

L'excursió tindrà lloc el diumenge 1 d'octubre. Sortirem des de Cala Carbó a les 10 h i tornarem a la 13.30 h aproximadament. En funció de la meteorologia anirem fins Es Vedrà i rodarem una part.

Per participar en aquesta excursió es IMPRESCINDIBLE tenir una BONA CONDICIÓ FÍSICA per remar fort una distància llarga en un temps prolongat.

Les entrades surten el dijous dia 28 de setembre a les 10 h. Es poden reservar quatre entrades en cada comanda. Els menors d'edat que ocupin una plaça de rem hauran de venir acompanyats d'un adult que se'n farà responsable o aportarà una autorització firmada eximint tota responsabilitat a l'organització de l'activitat, i reservarà una plaça d'inscripció general. L'edat mínima és de 14 anys i no podran venir-hi nens petits acompanyants.

Fins que no s'obtenen les entrades, la inscripció no està formalitzada. Aquestes s'hauran de descarregar i portar el dia de l'excursió en el mòbil (o bé impreses).

Procureu no deixar entrades en procés de compra, ja que la plataforma tarda un temps en tornar a treure a la venda l'entrada i dificulta a altres participants adquirir la seva. Si finalment no fareu la comanda cancel·leu la compra.

El donatiu de l'activitat és de 15 euros per persona. La plataforma cobra una comisió d'uns cèntims. Els socis sols pagaran 10 euros, però per gaudir del descompte és imprescindible haver abonat la corresponent quota en l'any 2021, 2022 o 2023 i el soci ha d'estar inscrit en el moment de la compra. Haurà de fer una comanda amb una sola persona per separat i el nom de la reserva ha de ser la del soci. Quan la plataforma pregunti per un "codi descompte" introduiu la paraula SOMSOCI i automàticament s'apliquen 5 euros de descompte.

Una vegada completada la comanda, només es podrà reemborsar l'import si es cancel·la l'excursió o per causa de força major.

Us pregam que esteu molt atents al correu electrònic per si hi ha qualsevol imprevist.

Us hi esperam!


Comentaris