SORTIDA EN CAIAC DES DE CALA CODOLAR A CALA CONTA, S'ILLA DES BOSC I POSTA DE SOL

Tornen les millors excursions en caiac amb Ca sa Majora!! 

La plataforma d'inscripció la trobareu clicant aquest enllaç: https://entradium.com/events/excursio-en-caiac-des-de-cala-codolar-a-cala-conta-s-illa-des-bosc-i-posta-de-sol

L'excursió tindrà lloc el diumenge 23 de juliol. Sortirem des de Cala Codolar a les 18 h (la platja que hi ha entre Cala Conta i Cala Tarida, no Es Codolar que està a l'Aeroport).En funció de la meteorologia i la resistència del grup anirem fins Cala Conta i s'Illa des Bosc, per acabar gaudint de la posta de sol des del caiac.

Les entrades surten el dimecres dia 19 de juliol a les 11 h. Es poden reservar quatre entrades en cada comanda. Els menors d'edat que ocupin una plaça de rem hauran de venir acompanyats d'un adult que se'n farà responsable o aportarà una autorització firmada eximint tota responsabilitat a l'organització de l'activitat, i reservarà una plaça d'inscripció general. Els nens petits que vinguin acompanyats i no ocupin una plaça remant no paguen, s'inscriuran gratuïtament en la reserva responent a la pregunta corresponent ("Infant sense rem").

Fins que no s'obtenen les entrades, la inscripció no està formalitzada. Aquestes s'hauran de descarregar i portar el dia de l'excursió en el mòbil (o bé impreses).

Procureu no deixar entrades en procés de compra, ja que la plataforma tarda un temps en tornar a treure a la venda l'entrada i dificulta a altres participants adquirir la seva. Si finalment no fareu la comanda cancel·leu la compra.

El donatiu de l'activitat és de 15 euros per persona. La plataforma cobra una comisió d'uns cèntims. Els socis sols pagaran 10 euros, però per gaudir del descompte és imprescindible haver abonat la corresponent quota en l'any 2021, 2022 o 2023 i el soci ha d'estar inscrit en el moment de la compra. Haurà de fer una comanda amb una sola persona per separat i el nom de la reserva ha de ser la del soci. Quan la plataforma pregunti per un "codi descompte" introduiu la paraula SOMSOCI i automàticament s'apliquen 5 euros de descompte.

Una vegada completada la comanda, només es podrà reemborsar l'import si es cancel·la l'excursió o per causa de força major.

Us pregam que esteu molt atents al correu electrònic per si hi ha qualsevol imprevist.

Us hi esperam!

Comentaris