I CONCURS DE FRITA DE POLP

 El dia 1 d’abril Ca sa Majora S.XXI organitza per primera vegada el Concurs de Frita de Polp a Sant Josep. Vine a concursar-hi i a demostrar qui fa la millor frita! Serà un dia per fer molta festa.

Bases del concurs:

1. Ja us podeu apuntar omplint el formulari que trobareu a continuació. Les places són limitades i tindrem en compte l’ordre d’inscripció en cas de superar-les.

2. Podran concursar un màxim de 20 equips. No hi ha un número establert de participants per equip.

3. L’organització només facilita una taula amb cavallets i un stand. La resta de material necessari per coure la frita l’ha de portar l’equip concursant (ingredients, fogó, bombona de gas, utensilis, etc.) i es faran càrrec de les despeses de la frita.

4. La recepta és lliure però el resultat ha de ser el que a Eivissa es coneix com “frita de polp”.

5. Totes les elaboracions s’hauran de fer a l’estand, no es pot portar res preparat. Com a excepció, el polp es podrà dur net i bullit, la resta d'elaboracions s'han de fer a l'stand. 

6. Des de les 9:30h es podrà cuinar. Cadascú podrà arribar en voler, però a les 14h dinarem i s’avaluarà cada frita facilitant un plat a l’organització. Es distribuiran aleatòriament diferents hores d'entrega del plat al jurat. Es notificarà a cada equip participant.

7. Cada equip courà la frita per als que son del seu equip. En cap cas es podrà vendre frita i es calcularan les quantitats perquè no es perdi menjar.

7. El jurat estarà format per cuiners i persones que coneixen el plat de la frita de polp i serà secret.

8. Hi haurà una barra on es vendran begudes, frita per al públic que no concursa, postres i coca per acompanyar la frita.

9. Es farà l’entrega de premis en haver acabat de dinar. Hi haurà trofeu per a tres classificats.

10. És responsabilitat dels concursants que el seu espai de cuina i dinar quedi tot net i recollit.

11. El preu d'inscripció de l'equip es de 30€ en total, s'enviarà enllaç de pagament a cada equip concursant uns dies abans de l'esdeveniment.


Si vols venir sense concursar hi haurà 100 racions de frita popular per als espectadors que no estiguin a cap equip. Podràs comprar-la a les barres de Ca sa Majora.


Comentaris