INSCRIPCIÓ AL VI CONCURS "QUÈ SAPS D'EIVISSA?"

 A continuació trobareu el formulari d'inscirpció per parelles al VI Concurs "Què saps d'Eivissa?".

Ca sa Majora S.XXI organitza la VI edició del Concurs "Què saps d'Eivissa?" dins la Setmana Ludolingüística "Units pel nostre parlar" 2022, finançada per l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia. Tendrà lloc el dilluns 5 de setembre a les 20 h al Centre de Cultura de Can Jeroni (Sant Josep) amb entrada gratuïta.

Els concursants es poden inscriure al formulari que trobaran a continuació fins al 3 de setembre. Les places són limitades. L'edat recomanada de participació és a partir de 14 anys.

A causa de la situació sociosanitària viscuda en els darrers anys, es presenta també la segona edició del Concurs en format en línia. Començarà el divendres dia 2 de setembre a les 20 h i acabarà el dia 8 de setembre a les 20 h. S'anunciaran les bases de participació i es desenvoluparà des del perfil de l'associació: @casamajora . El dia 9 de setembre a les 20.30 h s'entregaran els premis a Can Jeroni. 

Nombrosos concursants han passat per les diferents edicions del concurs, que ja s'ha fet popular entre els eivissencs, especialment al poble de Sant Josep. A més, en l'edició per Instagram de l'any passat van participar prop de 300 concursants i es va obtenir una projecció i difusió molt considerable de la cultura popular i "el nostre parlar" a les xarxes socials, especialment entre els joves. L'associació de Ca sa Majora S.XXI vol continuar apostant per la difusió de la cultura i donar l'oportunitat d'aprendre des d'aquest format de joc.


Comentaris

  1. Estic fent feina a Vila fins les 19:50 i és molt probable que no arribi a temps. Entenc que això sigui un motiu d’exclussió. Faré el que pugui. Salut i enhorabona!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada