SORTIDES EN CAIAC DISSABTE 17 DE JULIOL DE 2021

Començam l'estiu, i amb més força que mai! Vine a passar el dia amb nosaltres, tot gaudint d'un dels millors paisatges de l'illa d'Eivissa i d'una posta de Sol de postal.

S'obriran les inscripcions el dimecres 14 de juliol a les 11.00 h. En aquest moment, apareixerà una entrada a la part superior de la pàgina casamajora.blogspot.com anomenada "Inscripció sortides caiac 17 de juliol" des de la que podreu reservar la plaça.

Les excursions tindran lloc el dissabte 17 de juliol. Podreu escollir a quina us apunteu, o si participeu en les dues. La primera sortirà des de Cala Codolar cap al sud fins Cala Tarida (anada i tornada). Partirà a les 10h i tornarem a les 13h. La segona sortirà des de Cala Codolar cap al nord a les 18h. per fer la volta a s'Illa des Bosc, si el temps ho permet, i veure la posta de sol. Tornarem al sol post. 
Es poden reservar quatre entrades en cada comanda. Seleccioneu si sou socis o no en l'apartat corresponent. Els menors d'edat que ocupin una plaça de rem hauran de venir acompanyats d'un adult que se'n farà responsable o aportarà una autorització firmada eximint tota responsabilitat a l'organització de l'activitat, i reservarà una plaça d'inscripció general. Els nens petits que vinguin acompanyats i no ocupin una plaça del caiac remant no paguen, seuran al centre, i s'inscriuran com a extra de la comanda ("Infant sense rem").

Fins que no s'obtenen les entrades, la inscripció no està formalitzada. Aquestes s'hauran de descarregar i portar el dia de l'excursió en el mòbil (o bé impreses).
Les places són molt limitades, una vegada superades un podreu inscriure a la llista d'espera de manera individual. Si hi ha cancel·lacions, rebreu un correu automàtic que us demanarà confirmar la plaça.
El preu de l'activitat és de 15 euros per persona i excursió. Els socis sols pagaran 10 euros, però per gaudir del descompte és imprescindible haver abonat la corresponent quota. Pots fer-te soci aquí. En la reserva no heu de pagar res (apareix com un esdeveniment gratuït). El dia 16 de juliol durant el dia s'enviarà al correu electrònic i al mòbil facilitat en la reserva l'enllaç de pagament a través d'una plataforma segura. Com a mesura de seguretat, no s'acceptaran pagaments en efectiu el mateix dia. Serà imprescindible completar el pagament a través de l'enllaç durant el mateix dia 16. Una vegada completat, només es podrà reemborsar l'import si es cancel·la l'excursió o per causa de força major.
Us hi esperam!


Comentaris