SORTIDA EN CAIAC DE S'ESTANYOL A CALA OLIVERA

Continuam amb una altra sortida en caiac! Un matí per gaudir de la costa eivissenca visitant cales poc conegudes.

S'obriran les inscripcions el dimecres 28 de juliol a les 11.00 h. En aquest moment, apareixerà una entrada a la part superior de la pàgina casamajora.blogspot.com anomenada "Inscripció sortida caiac de s'Estanyol a Cala Olivera" des de la que podreu reservar la plaça.

L'excursió tindrà lloc el dissabte 31 de juliol. Sortirem des de S'Estanyol (també anomenada Cala Bonita) fins a Cala Olivera (anada i tornada). Partirà a les 10h i tornarem a les 13h.
Es poden reservar quatre entrades en cada comanda. Seleccioneu si sou socis o no en l'apartat corresponent. Els menors d'edat que ocupin una plaça de rem hauran de venir acompanyats d'un adult que se'n farà responsable o aportarà una autorització firmada eximint tota responsabilitat a l'organització de l'activitat, i reservarà una plaça d'inscripció general. Els nens petits que vinguin acompanyats i no ocupin una plaça del caiac remant no paguen, seuran al centre, i s'inscriuran com a extra de la comanda ("Infant sense rem").

Fins que no s'obtenen les entrades, la inscripció no està formalitzada. Aquestes s'hauran de descarregar i portar el dia de l'excursió en el mòbil (o bé impreses).
Les places són molt limitades, una vegada superades un podreu inscriure a la llista d'espera de manera individual. Si hi ha cancel·lacions, rebreu un correu automàtic que us demanarà confirmar la plaça.
El preu de l'activitat és de 15 euros per persona i excursió. Els socis sols pagaran 10 euros, però per gaudir del descompte és imprescindible haver abonat la corresponent quota. Pots fer-te soci aquí. En la reserva no heu de pagar res (apareix com un esdeveniment gratuït). El dia 30 de juliol durant el dia s'enviarà al correu electrònic i al mòbil facilitat en la reserva l'enllaç de pagament a través d'una plataforma segura. Com a mesura de seguretat, no s'acceptaran pagaments en efectiu el mateix dia. Serà imprescindible completar el pagament a través de l'enllaç durant el mateix dia 30. Una vegada completat, només es podrà reemborsar l'import si es cancel·la l'excursió o per causa de força major.
Us hi esperam!


Comentaris