III EXCURSIÓ EN PADDLE SURF A CALA VEDELLA

Com que la passada excursió va tenir tant d'èxit volem repetir!! Divendres 17 de juliol a les 19.00h anam en Paddle Surf!! Sortirem en dos torns reduïts d'una hora cadascun fent la mateixa ruta pel litoral i les coves de Cala Vedella. El segon torn, a més, gaudirà de la posta de sol des de damunt la taula de Paddle Surf.

Les places són molt limitades, per tant, obrirem inscipcions aquest dimarts dia 14 de juliol a les 12.00h. En aquest moment apareixerà l'entrada amb la plataforma d'inscripció a casamajora.blogspot.com. Es podran reservar dos places per comanda. Per respecte a la gent que està en llista d'espera no es podrà fer canvi de nom a les inscripcions. Podreu seleccionar les reserves pel primer torn (19.20h - 20.20h) o pel segon (20.30h - 21.30h).

Els menors d'edat hauran de venir acompanyats d'un adult que se'n faci responsable o portar signada pels pares o tutors legals una autorització que facilitarem. Podran anar tots sols a la taula de Paddle Surf els majors de 10 anys que sàpiguen nedar i hauran de reservar una entrada per ells i pagar el preu de participació. Els menors de 10 anys han d'anar acompanyats de l'adult que se'n fa responsable obligatòriament, aniran asseguts a la seva taula de Paddle i el menor no paga; només ha de reservar entrada l'adult responsable i fer-ho constar a l'apartat d'observacions. Si són molt menuts o no saben nedar se'ls facilitarà una armilla salvavides.

Fins que no s'obtenen les entrades al correu de confirmació, l'inscripció no està formalitzada.
Les places són molt limitades, una vegada superades us podreu apuntar individualment a la llista d'espera.

El preu de l'activitat és de 12 euros. Els socis sols pagaran 7 euros, però per gaudir del descompte és imprescindible haver abonat la corresponent quota. Pots fer-te soci aquí. En la reserva no heu de pagar res (apareix com un esdeveniment gratuït). El dia 16 de juliol al matí s'enviarà al correu electrònic i al mòbil facilitat en la reserva l'enllaç de pagament a través d'una plataforma segura. Com a mesura de seguretat, no s'acceptaran pagaments en efectiu el mateix dia. Serà imprescindible completar el pagament a través de l'enllaç durant el mateix dia 16. Una vegada completat, només es podrà reemborsar l'import si es cancel·la l'excursió o per causa de força major.

Us hi esperam!!


Comentaris