III EXCURSIÓ EN CAIAC A CALA D'HORT I SA PEDRERA

Ca sa Majora comença la seva activitat d'estiu, i amb una excursió que sempre causa tendència! Vine a passar la tarda amb nosaltres, tot gaudint d'un dels millors paisatges de l'illa d'Eivissa i d'una posta de Sol de postal.
S'obriran les inscripcions el divendres 26 de juny a les 12.00 h. En aquest moment, apareixerà una entrada a la part superior de la pàgina casamajora.blogspot.com anomenada "Inscripció excursió caiac Cala d'Hort" des de la que podreu reservar la plaça.

L'excursió tindrà lloc el dijous 2 de juliol des de les 18.15h. fins a la posta del sol.
Sortirem de la platja cap al Cap des Jueu i sa Pedrera, on gaudirem d'un bany si la mar ho permet, i tornarem cap a Cala d'Hort tot gaudint d'una fabulosa posta de sol davant des Vedrà i es Vedranell.
Es poden reservar quatre entrades en cada comanda. Seleccioneu si sou socis o no en l'apartat corresponent. Els menors d'edat que ocupin una plaça de rem hauran de venir acompanyats d'un adult que se'n farà responsable o aportarà una autorització firmada eximint tota responsabilitat a l'organització de l'activitat, i reservarà una plaça d'inscripció general. Els nens petits que vinguin acompanyats i no ocupin una plaça del caiac remant no paguen, seuran al centre, i s'inscriuran com a extra de la comanda ("Infant sense rem").

Fins que no s'obtenen les entrades, la inscripció no està formalitzada. Aquestes s'hauran de descarregar i portar el dia de l'excursió en el mòbil (o bé impreses).
Les places són molt limitades, una vegada superades un podreu inscriure a la llista d'espera de manera individual. Si hi ha cancel·lacions, rebreu un correu automàtic que us demanarà confirmar la plaça.
El preu de l'activitat és de 15 euros. Els socis sols pagaran 10 euros, però per gaudir del descompte és imprescindible haver abonat la corresponent quota. Pots fer-te soci aquí. En la reserva no heu de pagar res (apareix com un esdeveniment gratuït). El dia 1 de juliol al matí s'enviarà al correu electrònic i al mòbil facilitat en la reserva l'enllaç de pagament a través d'una plataforma segura. Com a mesura de seguretat, no s'acceptaran pagaments en efectiu el mateix dia. Serà imprescindible completar el pagament a través de l'enllaç durant el mateix dia 1. Una vegada completat, només es podrà reemborsar l'import si es cancel·la l'excursió o per causa de força major.
Us hi esperam!



Comentaris