II EXCURSIÓ EN PADDLE SURF A CALA VEDELLA

Com que la passada excursió va tenir tant d'èxit volem repetir!! Dilluns 26 d'agost a les 18.15h anam en Paddle Surf!! Sortirem en dos torns reduïts d'una hora cadascun fent la mateixa ruta pel litoral i les coves de Cala Vadella. El segon torn, a més, gaudirà de la posta de sol des de damunt la taula de Paddle Surf.

Les places són molt limitades, per tant, obrirem inscipcions aquest dimecres dia 21 d'agost a les 17.00h. En aquest moment apareixerà l'entrada amb el formulari d'inscripció a casamajora.blogspot.com. S'omplirà un formulari per participant, i si porteu acompanyants escriviu el mateix codi inventat amb lletres i números a totes les inscripcions que faceu (per, en cas de ser admesos, posar-vos junts al mateix torn). Només es poden fer quatre inscripcions amb el mateix codi. Per respecte a la gent que està en llista d'espera no es podrà fer canvi de nom a les inscripcions. Podreu seleccionar la preferència pel primer torn (18.30h - 19.30h) o pel segon (19.45h - 20.45h) i intentarem satisfer les peticions per ordre d'inscripció i atenent les inscripcions amb el mateix codi.

Els menors d'edat hauran de venir acompanyats d'un adult que se'n faci responsable o portar signada pels pares o tutors legals una autorització que facilitarem. Podran anar tots sols a la taula de Paddle Surf els majors de 10 anys que sàpiguen nedar i hauran d'omplir un formulari d'inscripció per ells i pagar el preu de participació. Els menors de 10 anys han d'anar acompanyats de l'adult que se'n fa responsable obligatòriament, aniran asseguts a la seva taula de Paddle i el menor no paga; només ha d'omplir formulari l'adult responsable i fer-ho constar a l'apartat d'observacions. Si són molt menuts o no saben nedar se'ls facilitarà una armilla salvavides.

Fins que no s'envia el fomrulari, l'inscripció no està formalitzada.
Les places són molt limitades, una vegada superades es quedarà automàticament inscrit a la llista d'espera.
Us confirmarem en la major brevetat posible si esteu admesos o en espera.

Us hi esperam!!

Comentaris