(APLAÇADA) VOLTA EN VAIXELL A FORMENTERA


(APLAÇADA A CAUSA DE LA METEOROLOGIA)

Ca sa Majora, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Josep, organitza per primera vegada la volta en vaixell a Formentera!

Sortirem des del Moll des Viver (entre Platja d'en Bossa i Figueretes) amb un vaixell de visió submarina a les 11.00 h, i tornarem a port a les 15.30 h.

És una activitat gratuïta pels socis de Ca sa Majora S.XXI i els menors de 6 anys. Els no socis col·laboren amb l'associació fent un donatiu de 10 €. Si no ets soci de Ca sa Majora pots registrar-te molt fàcilment clicant aquí.

S'enviarà l'enllaç de pagament al correu electrònic i telèfon facilitat en la reserva d'entrades d'Eventbrite uns dies després de l'inscripció. És imprescindible completar el pagament el més aviat possible per confirmar l'entrada.

ENTRADES DISPONIBLES

Entrada NO SOCIS: 

Entrada individual per a cada assistent a partir de 7 anys no soci. Donatiu individual: 10€

Els menors han de venir obligatòriament acompanyats d'un adult responsable.

S'enviarà l'enllaç de pagament al correu electrònic i telèfon facilitat en la reserva d'entrades d'Eventbrite uns dies després de l'inscripció. No es farà efectiva la reserva fins haver realitzat el pagament. Només es retornarà el donatiu en el cas que es cancel·li l'excursió per causa de força major.

Entrada SOCIS:

Entrada individual per a cada assistent soci de Ca sa Majora S.XXI. Gratuïta. És imprescindible haver abonat la quota anual de soci d'un mínim de 5€ durant l'any 2020, 2021 o 2022. 

Els menors han de venir obligatòriament acompanyats d'un adult responsable. Cal indicar el nom complet dels socis en l'apartat corresponent i la seva entrada es intransferible.

Entrada MENORS 6 ANYS:

Entrada individual per a cada assistent de 6 anys o menys. Gratuïta.

Els menors han de venir obligatòriament acompanyats d'un adult responsable.

Apunta't al formulari que hi ha a continuació o clicant aquí.

Per qualsevol dubte dirigiu-vos a casamajora@gmail.com

Comentaris